[woo_cart_but]

Wallbox Quasar

Den första dubbelriktade laddaren för hemmabruk

Laddrevolutionen som låter energin flöda två vägar. Quasar är den första laddaren för ditt hem som använder avancerad dubbelriktad laddningsteknik. Den laddar och laddar ur genom en CHAdeMO-fordonsanslutning och finns tillgänglig med maximal effekt på 7,4 kW.

Revolutionerande teknologi

Från att förvandla din elbil till en nödströmkälla till att skapa en extrainkomst genom att sälja energi tillbaka till nätet till att bli självförsörjande på el ­­– tvåvägsladdning erbjuder dig flera fördelar.

Skapa din väg

Quasar erbjuder avancerad ansiktsigenkänning och rörelsekontrollteknik som tillval, och erbjuder dig säkerheten och flexibiliteten att skapa konton åt vänner och grannar. Utöver ansiktsigenkänning kan du fjärrupplåsa Quasar med Bluetooth, Wallbox-appen och RFID.

Lättaste och minsta designen

Quasar skiljer sig från alla andra laddare du sett tidigare. Den är den lättaste och minsta laddaren i sitt slag, och erbjuder avancerad dubbelriktad laddningsteknologi, speciellt designad för hemmabruk.

Quasar

Laddningsrevolutionen som tillåter dubbelriktad laddning. Quasar har ansiktsigenkänning och rörelsekontrollteknologi. Den levereras med integrerad kabel och tillåter en laddeffekt på upp till 7,4 kW.

Förhöj din laddupplevelse

Power Boost

Mäter hur mycket elektricitet du använder och ger resten till din bil. Stängs lamporna av i ett rum? Power Boost justerar automatiskt strömmen och ger dig bästa möjliga laddupplevelse.

Mobil anslutning

Låter din Wallbox kommunicera med laddningshanteringsplattformen MyWallbox med 3G- eller 4G-nätverk. För uppdaterade och synkroniserade data i realtid.

Wallbox Garanti

Förlänger din garanti i ett eller tre år. Så att du kan njuta av din Wallbox maximalt och inte behöver oroa dig för någonting.

Tekniska aspekter

Allmänna specifikationer

Laddare:

DC

Kontakt:

CHAdeMO

Laddningsläge:

Tilstand 4

Dimensioner:

350 x 350 x 150 mm (udan kabel)

Vikt:

22 kg (utan kabel)

Kabellängd:

5m

Elektriska specifikationer

Maximal effekt:

7.4 kW

Maximal AC-effekt:
6 A till 32 A

Användargränssnitt

Laddarstatus:

RGB LED / Färgskärm

Användargränssnitt:

Wallbox-appen / Rörelseigenkänning

Användaridentifiering:

Wallbox app-en/ RFID /Ansiktsigenkänning

Anslutning

Anslutning:

Wi-Fi / Ethernet / Bluetooth 3G/4G-anslutning

Ladda ner all dokumentation om Quasar från Wallbox Academy.