[woo_cart_but]

Wallbox-laddare

Smart-laddning med maximal överblick och kontroll. Välj laddaren som passar dina behov. Hantera din laddupplevelse med Wallbox-appen eller myWallbox-portalen.

Pulsar-Range

Avancerad teknik på ett enkelt sätt

Smart laddning behöver inte vara komplicerat. Om du är ny inom elbilsladdning är Pulsar det perfekta valet för dig. Pulsar är lätt att använda och tack vare dess kompakta storlek passar den i varje hemmagarage och är kompatibel med alla biltyper.

Copper SB

Flere alternativ för ditt företag

Vår laddare med den mest sofistikerade designen erbjuder flera alternativ. Copper leveras med universalkontakt, vilket gör den lämplig för både typ 1- och typ 2-fordonsanslutningar. Rekommenderas för kommersiell och halvoffentlig andvändning.

Commander 2

Den bästa lösningen för laddning av flere bilar

Utrustad med pekskärm och intuitivt användargränssnitt gör Commander lätt att använda och är därför idealisk för halvoffentliga parkeringar eller företag. Vår företagsladdare tillåter simultan laddning av två eller flera fordon. 

Quasar

En laddare som förändrar sättet du använder energi

Den förste tvåvagsladdaren för hemmabruk. Överför energi från din laddare til din bil eller från din bil till ditt hem eller elnät. Upptäck energins obegränsade möjligheter,