[woo_cart_but]

Grönt rot-avdrag på 50% för laddbox

Få 50% skattereduktion “Grön teknik” när du skaffar en laddbox till hemmet. 

Från och med 1 januari 2021 kan du som köper och installerar laddbox få ”grönt rot-avdrag”. Detta är en skattereduktion som ger dig 50% av kostnaden för material och arbete. Avdraget gäller för alla materialkostnader såsom kabelhängare, stolpe etc som är associerade till din laddpunkt. Frakt och resekostnad är inte avdragsgill.

Skatteverket

Som privatperson kan du enkelt kolla ifall du har rätt till det gröna rotavdraget på Skatteverkets hemsida på “mina sidor”
Bidraget gäller upp till 50 000 kr och förutsatt att du inte har skulder hos Skatteverket eller att du redan utnyttjar rot så betalar du 50% av kostnaden vid ditt köp av laddare och installation. 

Såhär går det till när du beställer din laddbox hos oss som installerad & klar där du får 50% i skattereduktion”grön teknik” direkt på fakturan 

1.
Gå in i vår beställningsportal och börja med att välja vilken laddbox du behöver. Vill du även ha den installerad väljer du en av våra installationspaket. Laddare, installation samt material med 50% grönt avdrag direkt på priset. 

2.

Vi tar emot din baställning och en av Wallbox certifierade installatörer nära dig kommer att kontakta dig och boka in en installation.

3.

Installatörer kommer hem till dig och installerar boxen samt ger dig en full demonstration av både laddaren samt dess smarta funktioner.

4.

Vi debiterar Skatteverket 50% av totalbeloppet (ex frakt och resa, ej avdragsgill) max 50 000 kr. Det är du själv som kund som ansvarar ifall du har rätt till grönt teknik-avdrag. Vid Skatteverkets nekande av ansökan faktureras 100% av fakturan. Betalning sker i samband med beställningen, med ångerrätt 14 dagar efter att varan har levererats.

Upptäck Wallbox laddsystem

Välj den laddningslösning som passar dina behov bäst, och kontrollera den från gratisappen eller myWallbox nätportal.
Vi tar hand om resten.

Wallbox Commander 2

Den perfekta valet för företag som låter dig hantera och schemalägga din laddning via dess intuitive 7-tums pekskärmsgränssnitt. 

Wallbox Pulsar Plus

Vidareutvecklingen av Pulsar – med alla tidigare Pulsar-funktioner men nu även med Wi-Fi-anslutning, Powerboost och DC-skydd.

Wallbox Copper SB

Den här laddaren med kontakt kan ladda både typ 1 och typ 2, oavsett vilken kabel som används.

Behöver du råd om den optimala laddlösningen?

Vår säljavdelning står redo att ge dig råd och hjälpa dig välja den bästa lösningen för din bostad eller sommarstuga.

Power Sharing – Intelligent belastningsutjämning

Power sharing är en lösning för energihantering när man behöver minimera infrastrukturkostnaderna och maximera antal laddningspunkter.

Kontrollera laddningen med myWallbox eller Wallbox App

Automatiska programvaruuppdateringar och personlig MyWallbox-avdelning. Wallboxen kommer alltid vara uppdaterad.